Nieuws
13 december 2019

Eetfestijn vrijdag 13 december 2019

2019 sloten we  in schoonheid af met ons traditioneel eetfestijn. 

Nadat we meerdere jaren op rij onze voeten onder tafel staken bij De Breughel, waren we het er als bestuur over eens dat we dat evengoed eens ergens anders konden doen. Mede omdat we die feedback ook kregen van verschillende leden. Zo werd er, onmiddellijk na de drukke zomermaanden, uitgekeken naar een alternatief en werd er gekozen voor De Zevensterre te Laarne. Voor iedereen nog steeds vlot bereikbaar (dat was een belangrijk criterium) en een enthousiaste equipe van de Zevensterre die het ons naar onze zin zou maken. 

Door een klein technisch defect aan de beamer duurde het even vooraleer de foto’s van de afgelopen jaren konden geprojecteerd worden waardoor ons welkomstwoordje wat rommelig werd. Dat geven we graag toe. Maar nadien zat de sfeer er helemaal in. Goed gezelschap en zoals het spreekwoord zegt: “verandering van spijs doet eten”....  

Zo geschiedde het.  

Aan lekker eten en verwennerij geen gebrek!  

Een aantal “straffe” mensen werden vernoemd om er ondanks een moeilijke tijd toch bij te zijn zoals André Noppe die na een zware revalidatie weer te been is en de echtgenote van Walter De Latthauwer die een hartoperatie onderging.

Tussendoor werd de agenda van 2020 overlopen (er staan een pak leuke dingen op het programma) en werden er door Paul Durinck en zijn echtgenote “neuzekes” verkocht ten voordele van de Warmste Week. Aan het einde kon het lidgeld voor 2020 worden hernieuwd.  

Het was fijn om iedereen te zien genieten van het gezelschap en het lekkere eten. Bedankt OTL-leden om erbij te zijn. We zien elkaar terug in 2020!

 

Gerelateerd