Paasmaandag 28 maart 2016 Oldtimer- en Machineveiling
28 maart 2016

Paasmaandag 28 maart 2016 Oldtimer- en Machineveiling

Op Paasmaandag 28 maart wordt onze eerstkomende Veling georganiseerd van tweedehands- en Oldtimer Land-en Tuinbouw materialen , waarbij de machines per opbod zullen verkocht worden aan de meest biedende. De items kunnen eventueel aangeboden worden met een vastgestelde bodemprijs, waaronder de machine enkel verkocht wordt als deze prijs gehaald is.  Een nieuwe aanpak van deze veiling met recente materialen en opzoeken van doelgerichte kopers maken een betere kans om goede prijzen te halen van de te verkopen items.

Het is belangrijk om tijdig de aan te beiden materialen in te schrijven , zodanig kandidaat kopers ingelicht kunnen worden voor eventuele machines waarvoor ze op zoek zijn. Door onze mailinglijsten en contacten hebben wij een vrij aantal aanvragen van gebruikers en handelaars welke materialen aanbrengen of op zoek zijn naar materialen. Wij zorgen ervoor dat Uw te verkopen item aan de meest biedende en meest geïnteresseerde koper terecht komt.

 

In bijlage kan U het inschrijvingsformulier terug vinden welke U ons per post , fax of mail kan terug bezorgen met de ingevulde gegevens.

Meer info +32 475 628 129 of www.bmvvzw.be

Bijlage

  1. Inschrijving Veiling Paasmaandag.doc 17-3-2016 08:40:01

Gerelateerd