Deelname aan Oogststoet Oostakker
27 augustus 2019

Deelname aan Oogststoet Oostakker

Net als andere jaren nemen we voor de zevende maal deel aan de fleurrijke  Oogststoet in Oostakker. Het aantal tractoren is beperkt tot 10 tractoren net zoals vorig jaar.

Na een vergadering met de inrichtende organisatie, werd ons gevraagd om enkele nieuwe ideeën naar voor te brengen met historische werktuigen of machines om deel te nemen. Tractoren van vóór 1975 en allen in een ouderwetse kledij, uit de jaren ‘50-‘60, zeker met een rode sjaal aan, een oude muts,  floeren of pannen vest en/of broek, of blauwe werkvest.

Van OTL uit nemen we een aantal propagandawagens mee, de Gregoire dorskast, de John Deere maaibalk, Aardappelplanter, aanhanger met historische kleine werktuigen en de snoepwagen.. 

Ook zal er een Werktuigendrager deelnemen met een Kaarttafel en 4 stoelen, waarvoor we 4 leden van onze club uitnodigen om tijdens de stoet een kaartje te leggen aan deze tafel. Kaarten en drankvoorzieningen zullen aanwezig zijn

Ook zullen we terug een grote hoeveelheid snoep uitgooien voor de kinderen.

De stoet start ongeveer rond 19u aan de kruising van de Oude Veldstraat, Drieselstraat en Sint-Laurentiuslaan in B-9041 Oostakker. Details voor samenkomst volgen.

Inschrijven via bjilage 

Gerelateerd