Nieuws
28 juli 2007

OTL aanwezig op Historisch Festival Panningen

Voor het eerst pakte O.T.L. uit met een heuse stand op een Buitenlads oldtimer treffen.
Zo werd er een mooie stand geplaatst op het historisch Festival op zaterdag 28 juli
en zondag 28 juli. Met een promo stand voor onze oldtimerclub, voor de Internationale Ford Tractoren Dag en marchandising van onze verschillende producten zoals VLaggen, muismatten Sierkussens enz. Daar Panningen het grootste Oldtimertreffen is in Europa op het vasteland, hebben een groot aantal bezoekers onze stand gevonden en gingen de verkoop materialen internationaal van de hand naar alle uithoeken van Europa.
De regeval in de morgen op zaterdag en zondag had blijkbaar niet veel bezoekers weerhouden op PAnningen te bezoeken.Was dus een mooie gelegenheid om onze club Internationaal bekendheid te geven. Ook voor de Internationale Ford Tractoren Dag
was er veel belangstelling vanuit Nederland, en dit hebben we dan ook gemerkt op onze Ford dag, met een groot aantal Nederlands bezoekers op ons terrein in de Pauwstraat te Lochristi. Ook hebben een aantal mensen zich ingeschreven in onze club en konden we terecht terugkijken op een zeer geslaagd weekend in Panningen. Zeker voor herhaling vatbaar.

Gerelateerd